Haber

6 Eylül İstanbul selinde kaç kişi öldü? Selde ölenlerin isimleri açıklandı mı?

Akşam saatlerinde Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve Valilik tarafından üst üste yapılan uyarıların ardından. İstanbul Şiddetli yağmur kenti vurdu. Pek çok ilçede sele dönüşen yağmur, başta Başakşehir ve Arnavutköy olmak üzere hayatı felç etti. Selde ölenlerin isimleri açıklandı mı? 6 Eylül İstanbul selinde kaç kişi öldü?

6 EYLÜL’DE İSTANBUL’DAKİ sel felaketinde kaç kişi öldü?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün İstanbul’un kuzeyi için yaptığı uyarının ardından megakentte yağmur yağmaya başladı. Arnavutköy’de şiddetli yağış etkili oldu. Akşam saatlerinde başlayan yağmur giderek şiddetini artırdı.

Sel sularına kapılan 2 kişi hayatını kaybetti

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Başakşehir ve Küçükçekmece ilçelerinde şiddetli yağış sonrası hayatını kaybedenlerin sayısı 2’ye çıktı.” denildi.

5 KİŞİ HASTANELERE NAKLE EDİLDİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “İstanbul’da yoğun yağış nedeniyle meydana gelen sel olayında maalesef 2 vatandaşımız hayatını kaybetti. Onlara Allah’tan rahmet diliyorum. Sel olayından etkilenen 5 kişi ise hastanelere sevk edildi. Ambulanslarımızla, her birine acil şifalar diliyorum. Başakşehir “Çam ve Sakura Şehir Hastanesi hasta kabulüne devam ediyor, Başakşehir Devlet Hastanesi Acil Servis’i ise ayaktan hasta kabul ediyor. Olaya 52 ambulans ve 5 UMKE ekibi görevlendirildi. İstanbul’umuza bir an önce şifalar diliyorum. Gelişmelere karşı görev başındayız.” sözlerini kullandı.

sarikamishaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu