Yaşam

Aile Sezonu Zirvede Sona Erdi!

Show TV’nin Ay yapımı imzalı dizisi ‘Aile’ dün akşam nefes kesen 13. bölümüyle final yaptı. Heyecanlı bölümde Aslan’ın Devin’e terapi için gittiğini öğrenen Cihan’la Cihan’la çatıştığı anlar dikkat çekerken, final sahnesinde Devin’in Aslan’a silah doğrultan Cihan’ı vurarak izleyenleri şaşırtması . Soykanlar büyük bir yıkımın eşiğindeyken, gelecekte bu Aileyi nelerin beklediği şimdiden büyük merak konusu. Başladığı günden bu yana reytinglerde bir numara olan dizi heyecan dolu dönem finali ile sezonu zirvede kapattı.

ABVe ABC1 20+Kategorilerde üst sıralara yerleşen aile, dönemi zirvede kapattı. AB‘Ayrıca 7.18görüntüleme (reyting) 19.68paylaşımı görüntüle (paylaş), ABC1 20+‘içinde 6.70görüntüleme (reyting) 17.01Hisse alarak birinci oldu. Toplameğer içinde 4.01görüntüleme (reyting) 10.93 pay aldı. Bölüm sosyal medyada da trend listesinde yerini aldı. #AileTwitter’da hakkında hashtag 10 saatBoyunca TT listesinde kaldı.

orijinal senaryo Hakan Bonomoile ilgili  o yazdı, Ahmet Katıksızyönetmen koltuğuna oturan, Kıvanç TatlıtuğVe serenay sarıkayaoynadığı ‘Aile’Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Utebay, Yusra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapanusta oyuncularla Levent Ülgen, Emel GöksuVe Nur Sürereşlik eder.

SOYKAN’IN KABUL EDİLMESİ; EVREN!

Kapana kısılan Aslan, İlyas Koruzade ile karşı karşıya geldi ama her şeyin bir plan olduğu ortaya çıktı. Aslında Soykanlar, İlyas’a bir tuzak kurmuştu. Cihan’ın ortaya çıkmasıyla birlikte silahlı bir çatışma başladı. Soykanlar, İlyas’ı öldürerek fabrikadan galip çıktı. İlyas’ın çatışmadan önce Aslan’a söylediği sözler, Aslan’ı çözmesi gereken büyük bir soruyla baş başa bırakır. İlyas, Hülya’ya kendi veya evlatlık oğlunu seçmesi gerektiğini söylediğini anlattı. Aslan bu şüphenin üzerine gitmeye başladı. Devin, Aslan’a hamile olduğunu söylerken Soykan, yaşananlardan dolayı ailesine çocuk getirmemeye karar verdi. Aslan ise Devin’in cesaretini kırmak için harekete geçti. Tüm izleyicilerin merak ettiği büyük soru, yarıyıl finalinde yanıt buldu. Gizlice aldığı örneklerle DNA testi yaptıran Aslan, Cihan’ın evlatlık olduğunu öğrendi. Yaşadığı şoku atlattıktan sonra DNA testi yaptırmak için Cihan’a gitti. Test sonuçlarını Cihan’a veren Aslan, tüm işi kendisine devretmek istediğini söyledi. Cihan duygusal olarak teste bakmadı ve iki kardeş kucaklaştı. Ancak DNA testi ile baş başa kalan Cihan, dayanamayıp sonuçlara baktı ve gördükleri karşısında büyük bir yıkım yaşadı.

DEV ASLAN’I KORUMAK İÇİN CİHAN’I VURDU!

Bölümün en çarpıcı gelişmesi ise İlyas Koruzade’nin hayatta olduğunun ortaya çıkması oldu. Çatışmada yaralanan ve ölü taklidi yapan İlyas Koruzade, sağlığına kavuşmak için dinlenirken intikam planlarını gerçekleştirmek için harekete geçti. Bu arada Yağmur’un nikah töreni Neşe’nin evinde başladı. Ancak Yağmur’un en mutlu gün olması gerekirken her şey ters gitti. Yağmur, Eko’nun ailesinin gelmeyeceğini öğrendi. Hülya’nın arayıp Yağmur’un geçmişi hakkında bilgi verdiği aile, Yağmur’u onaylamadı. Bu sırada alkollü olan Ergün, Devin’in hamile olduğunu herkesin önünde duyurdu. Ailesinin onayı olmadan evlenemeyeceğini söyleyen Eko, Yağmur’u hayal kırıklığına uğrattı. Cihan ise ailesinin başına gelenlerle Salih’in kendisine ulaştırdığı bilgiler sayesinde yüzleşir. Kendi anne ve babasının Yusuf Soykan tarafından öldürüldüğünü öğrenen Cihan, büyük bir sınır krizi geçirdi. Devin’in hamile olduğunu ve Aslan’ın tüm işi teslim ederek yeni bir hayata başlayacağını öğrenen Hülya öfkesine yenik düşerek Aslan’a Devin ve Cihan’ın karın seanslarını anlattı. İhanete uğradığını hisseden Aslan, Cihan’dan sonunu getirmek istedi. Bu sırada Cihan öğrendiklerinin ardından Soykan ailesini yakmak için çoktan çiftlik evine gelmişti. İki kardeş çiftlik evinde buluştu. İçinde bulundukları kargaşa büyüdükçe büyüdü ve sonunda Cihan silahını Aslan’a doğrulttu. İntikam planı sorunsuz işleyen İlyas, yaşananları konuta gizlice yerleştirdiği kameralardan an be an izledi. Devin, Cihan’ı sırtından vurdu, Cihan ise Aslan’ı omzundan vurduktan sonra tetiği çekmeye nişan aldı. Her şey bittikten sonra çöken eve ulaşan Hülya, iki oğlunu kanlar içinde yerde, Devin’i ise elinde silahla buldu.

AİLE EKİBİ DÖNEM FİNALİNİ BİRLİKTE KUTLADI!

Sezona damgasını vuran Ay Üretim imzalı Aile Dizi ekibi dün akşam dönem finalini birlikte izledi. Dönemin yorgunluğunu atmak için bir merkeze gelen grup, başarılı geçen dönemi eğlenceli bir gece ile kutladı. Dizinin oyuncuları, teknik ve yapım ekibinden oluşan ekip, heyecanın ve aksiyonun bir an olsun hız kesmediği dönemin finalini izledikten sonra eğlenceye son sürat devam etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

cesmeajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu