Haber

Sakaryaspor Teknik Direktörü Taşkın: Maalesef buraya kadar geldi

SporToto 1. Lig play-off 1. Tip’te Eyüpspor’a 1-0 mağlup olarak elenen Sakaryaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, “Bu raundu geçseydik Allah’ın izniyle finali görecektik diye düşünüyorum. finalde ciddi şeyler yapabilirdik ama maalesef o kadar.” dedi.

Sakarya Yeni Atatürk Stadı’nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Taşkın, çok üzüldüklerini söyledi.

Zaman zaman rakiplerinin yeterince iyi oynadığını söyleyen Taşkın, şöyle devam etti:

“İki takım da temkinli oynadı, taviz vermek istemediler. İkinci yarı direkten dönerek girdiğimiz net bir pozisyon vardı; gol atabilseydik maçı bu halde bitirebilirdik. Teşekkürler” Penaltılarda elenirsek bu kadar üzülmem çünkü oyuncular bu şansı hak etti. Çıkmazdan gelen gol hepimizi üzdü. Üzgünüm bu durumda elendik, oyuncuların morali çok bozuldu ve taraftarımıza galibiyeti yaşatamadık. Bence bu tipi geçseydik Allah’ın izniyle finali görebilirdik ve finalde ciddi şeyler yapabilirdik ama maalesef o kadar.”

Sakaryaspor ile 1,5 yıllık sözleşmesi olduğunu hatırlatan Taşkın, “Sözleşmemde hiçbir zaman tazminat yoktu. Bakalım bana inanırlarsa, o enerjileri varsa Sakaryaspor güzel bir camia, görmek isterim. Takımımla geldiğimden beri elimden gelenin en iyisini yaptım bir kere vicdanen rahatım.Geldiğimizde Sakaryaspor ile şimdiki Sakaryaspor arasında ciddi fark vardı Sakaryaspor sürece benimle çalışmak isterse ben de çalışırım. Sakaryaspor ile çalışın, farklı görüşleri varsa saygı duyarım.” söz konusu.

Eyüpspor cephesi

Eyüpspor Teknik Müdürü Kerem Yavaş, bu tür maçlardan sonra sözlerin boş olduğunu söyledi.

Play-off’a yakışır bir maç olduğunu ifade eden Yavaş, “Sakaryaspor gerçekten bizi zorladı, çok iyi bir oyun sergilediler. Taraftarımızı da tebrik ediyorum, 120 dakika maçtan hiç ayrılmadılar. 120 dakikanın tamamında kazanan olmak işletmenin hakkıdır.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu