Haber

Tunceli’de Komando Tabur Yurdunda Yangın Çıktı

TUNCELİ’nin Pertek ilçesinde 51’inci Komando Tugayı’na ait 1’inci Komando Taburu yurdunun çatısında çıkan yangında alevler kısa sürede alt katlara da sıçradı. Bina boşaltılırken, kent merkezi ve ilçelerden çok sayıda ekibin sevk edildiği yangın kontrol altına alındı. Vali Mehmet Ali Özkan tabura gelerek yetkililerden bilgi aldı.

İlçede akşam saatlerinde 51’inci Komando Tugayı’na bağlı 1’inci Komando Taburu’na ait 4 katlı yatakhanenin çatısında yangın çıktı. Elektrik aksamından çıktığı sanılan yangın kısa sürede alt katlara da sıçradı. Bina boşaltılırken, itfaiye gruplarının yetersizliği nedeniyle yangının çıktığı yere il merkezi ve ilçelerden itfaiye ekipleri, Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri ve TOMA’lar sevk edildi. Takviye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Soğutma çalışmaları devam ederken, Vali Mehmet Ali Özkan da tabura gelerek yetkililerden bilgi aldı.

‘YARALANMADIK’

Vali Özkan yaptığı açıklamada, “Pertek ilçemizde bulunan 51’inci Komando Tugayı 1’inci Komando Taburu’nun vardiya yatakhanesinin çatısında akşam saatlerinde yangın çıktı. Olay yerine Pertek, Hozat ve merkez belediyeden itfaiye ekipleri geldi. “İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı çok sayıda TOMA kısa sürede bölgeye sevk edildi. Grupların müdahalesiyle yangın an itibariyle kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları sürüyor. Can kaybımız yok” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu