Haber

6. Çin-Güney Asya Fuarı, Çin’in Yunnan Eyaletinde Başladı

Çin’in güneybatısındaki Yunnan eyaletinin merkezi Kunming’deki Dianchi Gölü kıyısında eğlenen beşerler, 18 Kasım 2022. (Fotoğraf: Wang Guansen/ Xinhua)

KUNMİNG, 20 Kasım (Xinhua) — 6. Çin- Güney Asya Fuarı ve 26. Çin Kunming İthalat ve İhracat Fuarı, Cumartesi günü Çin’in güneybatısındaki Yunnan eyaletinin merkezi Kunming’de başladı.

“Yeni Kalkınma için Yeni Fırsatlar” temasının ele alınacağı, çevrimiçi ve çevrimdışı olarak düzenlenen dört günlük oturuma 80 ülke, bölge ve milletlerarası kuruluştan iştirak sağlanacak.

Fuar kapsamında, yeşil güç, plato özellikli çağdaş tarım, biyotıp ve sıhhat, ileri seviyede imalat ve turizm kültürü üzere başlıklarda toplam 13 pavyon kuruldu.

Fuar, ekonomik ve ticari işbirliği ile halklar ortası alışveriş için bir platform pozisyonunda. Bu yılki fuarda 200’den fazla projeye imza atılması ve yatırımların 400 milyar yuanı (56,2 milyar ABD doları) aşması bekleniyor.

İstatistiklere nazaran, birinci fuarın düzenlendiği 2013 yılından bu yana 89 ülke, bölge ve milletlerarası kuruluş iştirak gerçekleştirdi ve 2.770 yerli ve yabancı projeye imza atıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu