Haber

BEŞİKTAŞ’TAKİ TERÖR SALDIRILARINDA ŞEHİTLENEN ZAFERLER

10 Aralık 2016’da Beşiktaş Vodafone Park yakınında düzenlenen terör saldırısında şehit olanlar 6 yıl sonra aynı yerde anıldı. Şehitler için hazırlanan video izlendikten sonra anıtın üzerine karanfiller bırakıldı.

Beşiktaş ile Bursaspor arasında 10 Aralık 2016’da oynanan futbol karşılaşmasının ardından Vodafone Park ve Maçka Park önlerinde düzenlenen iki ayrı bombalı saldırıda 40’ı polis 47 kişi şehit oldu.

Saldırının 6. yıl dönümünde şehitler için anma töreni düzenlendi. İlk saldırının gerçekleştiği Vodafone Park önünde saat 12.00’de düzenlenen törene İstanbul Vali Yardımcısı Hasan Gözen, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, şehit yakınları ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün çeşitli birimlerinden polisler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende şehitler anısına dua edildi. Şehit polisler için hazırlanan hatıra görüntüsünün sergilenmesinin ardından şehitler anıtına karanfiller bırakıldı. Saldırıda şehit olan Beşiktaş Kartal Yuvası çalışanı Tunç Uncu’nun annesi Kadriye Uncu, saldırıyı gerçekleştirenlere küfürler yağdırdı.

Görüntü dökümü: ————————————–Törene polisin çeşitli birimlerinden polisler katıldı-Şehit yakınları törene geldi Bölge-Emniyet Müdürü Aktaş, şehit yakınıydı. kızının öpülmesi-Şehit yakını Müjgan Yıldırım’ın ağlaması-Şehit yakınlarının ağlaması-Şehit polislerin fotoğraflarının gösterilmesi-Protokolden görüntü-Saygı duruşu ve İstiklal Marşı-Şehitler için dua okunması-Anısına video gösterimi şehit polis-Polis müdürünün şehit yakınının koluna girerek anıta yürümesi -Şehitler Anıtı’na karanfil bırakma-Kadriye Uncu beddua ve beddua-Kadın polisler karanfil bırakıyor

– Dolmabahçe Camii’nde Mevlid

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu