Yaşam

Celine Dion 4 yıl sonra ortaya çıktı

Nadir görülen nörolojik bir hastalık olan ‘katı kişi sendromu’ndan muzdarip olan ve konserlerini iptal eden müzisyen Celine Dion, yaklaşık 4 yıl aradan sonra ilk kez görüntülendi.

55 yaşındaki müzisyen, en büyük oğlu René-Charles ve ikizleri Eddy ve Nelson ile Vegas Altın Şövalyeleri-Montreal Canadiens hokey maçına gitti.

Las Vegas’taki T-Mobile Arena’daki maça giden Dion, maçın ardından soyunma odasını ziyaret etti.

Ne oldu?

Celine Dion, nadir görülen nörolojik bir hastalık olan “katı kişi sendromu”na yakalandığını öğrendi. Rahatsızlığı nedeniyle mayıs ayındaki konserlerini iptal ederek tedavisine odaklandı. 55 yaşındaki Kanadalı müzisyenin kız kardeşi Claudette, eylül ayında sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi vermişti.

Hello dergisine konuşan Claudette, “Daha iyi olmak için her şeyi yapıyor. O güçlü bir kadın.” Dion’un hastalığın zorluklarıyla baş etmeye çalıştığını belirten kız kardeşi, “Hakkında çok az şey bilinen bir hastalık. Kasılmaları var ve bunları kontrol etmek imkansız. Geceleri ayağa kalkan insanları bilirsiniz çünkü” dedi. bacaklarına kramp giriyor. Biraz buna benziyor ama tüm kaslarına kramp giriyor.” “Onu desteklemek ve acısını dindirmek için yapabileceğimiz pek bir şey yok” dedi.

Sanatçının kız kardeşi de “Araştırmacıların bu korkunç hastalığa çare bulmasını dilediklerini” ifade etti. (HABER MERKEZİ)

golkoy-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu