Haber

Manisa’nın ilçelerinde 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Manisa’nın ilçelerinde tören ve kutlama programları düzenlendi.

Soma’da İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Bekir Çakmak’ın, Cengiz Topel Meydanındaki Atatürk Anıtı’nda çelenk sunumu, hürmet duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Rıfat Dağdelen Anadolu Lisesinde devam etti.

Aday öğretmenlik sürecinin tamamlayanların yemin ettiği merasimde emekli olan öğretmenlere de “Hizmet Şeref Belgesi” verildi.

Programda 24 Kasım Öğretmenler Günü hasebiyle düzenlenen fotoğraf, şiir ve kompozisyon yarışlarında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin akabinde zeybek gösterisi sunuldu.

Törende şehit öğretmenler, Necmettin Yılmaz, Şenay Aybüke Yalçın ile Ayşenur Alkan da anıldı.

Turgutlu

Turgutlu’da da 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda düzenlenen merasimde, Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

Törene, Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, Turgutlu Cumhuriyet Başsavcısı Ali Biçer, İlçe Jandarma Kumandanı Binbaşı Halim Karaer, İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile muhtarlar katıldı.

Kutlama programı, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen müzik ve tiyatro gösterisi ile sona erdi.

Akhisar

Akhisar’daki merasimde Ulusal Egemenlik Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na İlçe Ulusal Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunuldu.

Şehit Necdi Şentürk Parkı’ndaki Kültür Salonu’nda devam eden programda 24 Kasım Öğretmenler Günü hasebiyle düzenlenen yarışlarda dereceye girenlere mükafatları verildi, emekli olan öğretmenlere de evrakları takdim edildi.

Adaylığı sürecini tamamlayan öğretmenlerin yemin merasimiyle devam eden program, Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı şovla sona erdi.

Programa Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, Hava Meydan ve Garnizon Kumandan Vekili Hava Piyade Albay İsmail Haldun Maden, Akhisar Belediye Lideri Besim Dutlulu, Cumhuriyet Başsavcısı Sabahattin Erkaya, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, İlçe Jandarma Kumandanı Binbaşı Ali Galip Kocaman, İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Süleyman Fazilet, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu