Haber

Mustafa Durgun: “Gol, hocama armağan olsun”

Çatalcaspor maçında oyuna sonradan girip galibiyette rol oynayan 19 yaşındaki Mustafa Dingin, “Erman hocam bana güvenip şans verdi ve onu mahcup etmediğim için çok mutluyum” dedi.

TFF 3. Lig 1. Grup’ta yer alan Karşıyaka, Çatalcaspor’u 2-0 mağlup ederek başkan Yeni Mersin Egzersiz Yurdu ile olan puan farkını 5’e indirdi. Yeşil-kırmızılı taraftarlar, Çatalcaspor maçının 2. golünü atan Mustafa Durgun’u konuşuyor. Altyapıdan yetişen ve bu dönem 3. defa bir lig maçında talih bulan 19 yaşındaki oyuncu, 90+3’te oyuna girip 1 dakika sonra topla buluştuğu ilk pozisyonda takımına galibiyeti sigortalatan golü kaydetti. Genç oyuncu, attığı golü kendisine şans veren ve her zaman destekleyen Teknik Direktör Erman Güraçar’a ikram etti.

“Altyapı ile A Takım arasında iyi bir koordinasyon var”

Hocasının inancını boşa çıkartmayan Mustafa Dingin, maç sonunda açıklamalarda bulunarak, “Kenarda Onur Kolay ile birlikte ısınıyorduk. Erman hocam beni yanına çağırıp oyuna soktu. Ben de birinci topla buluşmamda ağları havalandırdım. Topun ağlarla buluştuğu an tribünlerden yükselen ses beni çok memnun etti. Erman hocam beni tercih edip güvenmesi ve benim de bu inancı boşa çıkarmamam motivasyonumu yükseltti. Altyapı ile A Grup ortasında yeterli bir uyum var. Erman hocam beni altyapıda izledi ve daha sonra A Grup’ta forma talihi verdi. Daha çok çalışarak Karşıyaka formasını daha fazla terletmek için elimden gelenin en düzgününü yapacağım.” – İZMİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu