Teknoloji

One UI 6.1 Güncellemesini Alacak Samsung Telefonları Listelendi

Samsung, One UI 6.1 güncellemesini yayınladı. Daha fazla modele gelecek yeni güncelleme için şirket liste de paylaştı.

One UI 6.1 güncellemesi için Samsung resmi duyurusunu yaptı. Şirket, Güney Kore’den başlamak kaydıyla ülke ülke yeni modellerine güncellemeyi gönderecek. One UI 6.1 ile Galaxy AI özelliklerini telefonlara getirecek Samsung, kullanıcılarda heyecan yaratmayı başardı. Bir paket olarak Galaxy AI özeliklerini telefonlarda kullanıma sunacak olan şirket, eski amiral gemilerini de es geçmiyor.

One UI 6.1 Alacak Modeller ve Gelecek Özellikler

One UI 6.1 güncellemesi Galaxy S21, Galaxy Z Flip 3, Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy S22 modellerinde alınabilecek. Kademeli bir şekilde yapılacak güncellemelerde One UI 6.1 güncellemesi için telefonların güncelleme bölümünden kontrol sağlanabilecek. Samsung’un son paylaşımı sonrasında telefonlarda hangi özelliklerin yer alacağı, yeniliklerin neler olacağı belli oldu.

One UI 6.1 Güncellemesini Alacak Samsung Telefonları Listelendi

Galaxy S21 Serisi

Kullanıcılar, yeni güncelleme sonrasında Galaxy AI’da en çok beğeni kazanan Circle to Search kullanımına başlayabilecek. Kullanıcıların hakkında daha fazla bilgi edinmek istedikleri nesnenin etrafına bir daire çizerek yapay zekanın bu daire içerisindeki konu ya da nesneyle ilgili bilgi sunmasını sağlayacak.

Galaxy Z Flip 3

Güncelleme alacak bir diğer model katlanabilir yapıdaki Galaxy Z Flip 3 olacak. S21 serisine benzer şekilde, Z Flip 3 de Circle to Search güncellemesi alacak.

Galaxy Z Fold 3

Diğer modellere nazaran Fold 3 daha fazla Galaxy AI özelliklerini alacak. Bu özellikler arasında yapay zeka tarafından oluşturulan duvar kağıtları, web sayfası özetleme, not özetleme, Samsung Notes’taki otomatik şablonlar, canlı dil çevirisi, görüntü düzenleme önerileri, üretken yapay zeka destekli düzenleme, Tercüman Modu ve Ses Kaydedici’de ses transkripsiyonu yer alıyor. Fold 3 modelinde diğer modellere göre One UI 6.1 ile daha fazla özellik kullanımda olacak.

Galaxy S22 Serisi

Temel düzeyde özelliklerin geleceği bu seride Circle to Search dışında bir yenilik bulunmuyor.

Bu modellerin yanı sıra One UI 6.1 güncellemesi Z Flip 4, Z Fold 4’te Galaxy S24 serisinde yer alan tüm Galaxy AI özelliklerinin yer alacağı da açıklandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu